NVM nieuwbouwspecialisten

Om opdrachtgevers te adviseren over een woningaanbod dat aansluit op de vraag uit de markt, maakt u gebruik van de datacollecties van NVM en funda en uw lokale marktkennis. Uw advies en dienstverlening aan de opdrachtgever wordt nog completer met de inzet van een regionaal Nieuw Wonen Platform. Samen met collega NVM nieuwbouwspecialisten zet u een eigen regionaal platform op, dat wordt gefaciliteerd door Nieuw Wonen Nederland. U zorgt er samen voor dat de website wordt voorzien van actuele en toekomstige projecten en via het efficiënte CRM systeem houdt u het proces van prospect tot verkoop bij, inclusief de pre-sales en inschrijvingen voor een project. U onderhoudt via het platform regelmatig contact met potentiële kopers aan de hand van periodieke nieuwsbrieven. Daarnaast heeft u inzicht in de woonwensen van de mensen die zich inschrijven; een belangrijke aanvullende informatiebron die u kunt combineren met de data van NVM en funda.

Voor een uitstekende performance van de website in Google en via social media wordt gezorgd door een team van geselecteerde experts. Deelname aan een Nieuw Wonen Platform is uitsluitend voorbehouden aan NVM nieuwbouwspecialisten.

Bekijk de platformen die momenteel actief zijn >

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u ook deelnemen aan een regionaal platform? Neem dan vrijblijvend contact op met Arthur Martien via arthur@nieuwwonennederland.nl.


Financiële en juridische vragen

Voor financiële en juridische vragen, kunt u contact opnemen met Arno Noomen van All Finance via financieel@nieuwwonennederland.nl


Support

Bij storingen of technische vragen, kunt u contact opnemen met onze supportafdeling via support@nieuwwonennederland.nl