Uw eigen regionale platform?

Nieuw Wonen Nederland kent nog een aantal plaatsen waar de mogelijkheid is voor een nieuwbouwplatform van, voor en door NVM-makelaars.

Nieuw Wonen Nederland heeft in tal van regio's achter de schermen en nog niet zichtbaar voor de consument platforms live waar u meteen op kunt draaien. U kunt dan zelf ervaren hoe het systeem werkt en welke toegevoegde waarde het heeft voor de consument, uw opdrachtgevers en natuurlijk uw eigen kantoor.

Uw regio al live?

Voor die makelaars die graag willen ervaren hoe het platform werkt maar nog geen andere collega hebben/kennen om samen een platform te starten, bieden we de mogelijkheid om laagdrempelig te starten.

Een zogenaamd opstartplatform heeft de volgende uitgangspunten:

Nieuw Wonen Nederland neemt de investering van het platform voor haar rekening

Alle (aspirant) NVM-nieuwbouwspecialisten kunnen toegang krijgen tot het platform

U maakt gebruik van het platform voor een vaste periode waarna u zelf bepaalt of u wel of niet verbonden wilt blijven

U betaalt geen entreefee maar slecht de aansluiting op het platform

U betaalt een vast maandbedrag gedurende deze vaste periode

U betaalt een vast bedrag per aangemeld project en niet per woning

U hebt de mogelijkheid om gedurende de periode met een of meer andere NVM-makelaars op uw platform eigenaar te worden van het platform in uw regio

Wil u meer weten over de opstartsite in uw regio, kijken hoe de site er voor uw regio uitziet of staat uw regio er niet bij maar wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op met Harmen van Dam, via 06 - 17 45 36 69 of harmen@nieuwwonennederland.nl  

Contact

Meer informatie?