Hey! Login of meld je aan
Hengelo (Gld)
Toekomstig

Raadhuys

Prijs nog niet bekend

Raadhuys | Hengelo (Gld)

In het centrum van het dorp Hengelo Gld te midden van alle voorzieningen wordt een eigentijds en karakteristiek gebouw gerealiseerd onder het wakend oog van de Remigius Kerk

Het gebouw krijgt in totaal 6 appartementen en een commerciële ruimte op de begane grond alsmede parkeren op eigen terrein.

Om het kenmerkende karakter van Hengelo zichtbaar te houden, is er door de architect veel aandacht aan de uitstraling en details besteedt.

Naast dat het kwaliteit gaat uitstralen, wordt er ook aan de duurzaamheid en houdbaarheid van de architectuur gedacht. Zo wordt o.a. rekening gehouden met energie opwekking en circulair bouwmateriaal. Daarnaast zal het aan de typering van Hengelo bijdragen. Om dit te bewerkstelligen worden de dorpse kapvormen gebruikt (lucht en ruimte), waardoor het gebouw goed wordt opgenomen door de omgeving. Het gebouw zal voor Hengelo herkenbare verhoudingen en materialen krijgen die op een eigentijdse wijze de sympathieke traditionele dorpse karakteristieken verbindt met de gezellige, op ontmoetingen gerichte, modernere plattelands kern.

Zie jij jezelf al op deze locatie wonen? Schrijf je dan nu in! We houden je middels de nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en start verkoop van dit fraaie plan.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Dit is de locatie

Faciliteiten