Grote opkomst van leden en gebruikers Nieuw Wonen Nederland

07 februari 2019

In aansluiting op de formele jaarvergadering van de Coöperatie Nieuw Wonen Nederland, is er woensdag 6 februari  een bijeenkomst geweest van leden en gebruikers van de 13 actieve platformen die er nu zijn. Een kleine 100 makelaars met hun medewerkers die de platformen dagelijks gebruiken waren aanwezig in Amersfoort. Er heerste een goede sfeer.
De bouwers van het platform hebben mooie toepassingen van het platform getoond en de zaal geïnformeerd over de producten die op dit moment en in 2019 ontwikkeld worden. De aanwezigen kregen een kijkje in de keuken bij de dashboards voor de ontwikkelaars waarbij de ontwikkelaar het proces van verkoop 24/7  goed kan volgen. Maar ook het digitaal inschrijven, de maatwerk website en het gebruik van meerdere Social media kanalen bij de projecten om extra geïnteresseerden op eenvoudige, snelle en goedkope wijze te interesseren bij projecten in de look en feel van het project.

Vanuit de zaal was duidelijk op te maken dat de mogelijkheden in een jaar tijd fors zijn uitgebreid. Maar ook is de wens geuit om sneller en nog meer te ontwikkelen en hier zo nodig extra budget voor in te zetten.
Het streven is er op gericht om in 2019 circa 20 regionale platformen operationeel te hebben. Een speerpunt zal ketenintegratie gaan worden. Hier is samenwerking met partners en het koppelen van ICT systemen de sleutel om succesvol te zijn.
De samenwerking met funda is er ook voor 2019.  De komende weken zullen de projecten die en op funda en op Nieuw Wonen Nederland staan, gekoppeld worden zodat anonieme prospects op funda bij interesse voor een woning binnen een nieuwbouwproject zicht bij een project als een geïnteresseerde kunnen aanmelden. Een unieke samenwerking wat het potentiële kopers makkelijk maakt om vanaf het grootste vastgoedplatform van Nederland de juiste nieuwbouw woning aan te kopen.