Samenwerking met NVM en haar deelnemingen formeel bevestigd

20 maart 2019

Nieuw Wonen Nederland heeft samen met de NVM en haar deelnemingen op woensdag 20 maart hun eerder gemaakte afspraken in een samenwerkings-overeenkomst formeel bevestigd. 

Door de krachten te bundelen, krijgen NVM-makelaars én de projectontwikkelaars sneller en betere informatie over de lokale vraag naar nieuwbouwwoningen.

NVM nieuwbouwspecialisten vinden het belangrijk dat er nieuwbouwplannen worden gesmeed die toekomstbestendig zijn en voldoen aan de vraag van de woonconsument. Zij hebben daarom eerder hun regionale kennis en expertise op landelijk niveau bijeengebracht in Nieuw Wonen Nederland. Door de samenwerking worden de data nu beschikbaar voor álle NVM-leden.

Jacques de Koning, namens Nieuw Wonen Nederland: “Nieuw Wonen Nederland voorziet de NVM nieuwbouwspecialist van tools die nodig zijn om de vraag uit de markt goed in kaart te brengen. Daarmee kan de NVM nieuwbouwspecialist ontwikkelaars, aannemers en gemeenten adviseren over wat er gebouwd moet worden volgens de woonconsument.”

Ger Jaarsma, voorzitter NVM: “Het Platform Nieuw Wonen Nederland heeft veel kennis van de nieuwbouwmarkt en van de wensen van de consument. Ik ben blij dat we deze kennis nu breed kunnen toepassen én dat we kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling ervan.”

Namens Nieuw Wonen Nederland hebben Jacques de Koning, Luit Tebbens Torringa en Arjan Lamberink de overeenkomst ondertekend. Namens NVM waren dat Ger Jaarsma, Michel ten Hag en namens brainbay Yme Bosma.

bron: www.nvm.nl/actueel/nieuws/2019/03/nieuwwonen