Hey! Login of meld je aan

Fase 8: Verhuizen

Na de oplevering is het eindelijk zover. Je kunt beginnen met het maken van jouw nieuw thuis. Hoewel deze fase soms iets chaotisch kan zijn, is het vooral een fase om van te genieten.

knuffelend koppel met sleutels in de hand

Samen schrijven wij onze woonreis!

Bij Nieuw Wonen Nederland hechten wij waarde aan jouw ervaring. Deel jouw ervaring bij de stap 'Verhuizen' in het aankoopproces. Zo kunnen wij jou de beste ervaring geven.

Hond in een kartonnen doos
Het laatste nieuws over: verhuizen

5 tips: Veilig verhuizen doe je zo

Praktische Gids voor een Zorgeloze Verhuizing: Tips en Tricks om Veilig te Verhuizen

Lees verder Meer nieuws
foto van een woonkamer

Verhuizen in een notendop

Na de oplevering kun je beginnen met het maken van jouw thuis. Naast het inpakken van alle spullen, zul je ook de nodige moeten regelen. Zo moet je de adreswijziging aan verschillende partijen door moeten geven. Ook dien je jouw oude gas, water en licht op te zetten en aan te sluiten op het nieuwe adres. Dit geldt ook voor internet, TV en bellen. Als je gaat verhuizen, is ook de tijd aangebroken om je verzekeringen op orde te brengen. Hypotheekverstrekkers stellen vaak de opstalverzekering verplicht. De kans is groot dat dat ook voor jou geldt. Daarnaast kan het verstandig zijn om ook andere verzekeringen af te sluiten, zoals een inboedel-, overlijdensrisico-, rechtsbijstand- en een woonlastenverzekering. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan een (onafhankelijke) verzekeringsadviseur je helpen.

Keuze uit meer dan 40 verkoopspecialisten

Bij NieuwWonen vinden we samen de aanbieder die het beste bij jou past.