Hey! Login of meld je aan
Amsterdam
In verkoop

Cornerstone Suites

€ 725.000 tot € 750.000

Cornerstone Suites | Amsterdam

Volledig gemeubileerde appartementen, de Nespresso staat al voor je klaar, het enige dat je hoeft te doen is je koffer pakken.
Cornerstone Suites | furnished apartments Cornelis Anthoniszstraat

Elke vrijdag open huis tussen 12.00-13.00 uur. Bel aan bij Anthoniszstraat 41 en bekijk de volledig ingerichte appartementen.

Cornerstone Suites zijn luxe appartementen op Duivelseiland, een kleine wijk in de Pijp in Amsterdam Oud-Zuid. Gevestigd op de hoek van de Pieter Baststraat en de Cornelis Anthoniszstraat zijn hier appartementen ingericht door Nicemakers. Deze worden gemeubileerd opgeleverd en zijn gedecoreerd. Zelfs de keukenkastjes zijn gevuld. De Nespresso staat al voor je klaar, het enige dat je hoeft te doen is je koffer pakken. De woningen bevinden zich op de eerste, tweede, derde en vierde woonlaag en hebben oppervlaktes van 50 m² groot.

Ready tot move in
De authentieke herenhuizen op deze hoek zijn turn-key getransformeerd en zijn al voor je ingericht. Het interieur is sfeervol en straalt een vintage look uit door kleuren en materialen van de meubels, wanden en kasten. In het zitgedeelte staat een luxe designbank, tafel, stoelen en een Samsung-televisie. Nicemakers hebben gebruikt gemaakt van diverse unieke kwaliteiten en designmerken voor de inrichting, zoals Artisan, Pol's Potten, Artifort en Muubs.

De open keuken is uitgerust met diverse merkapparatuur en accessoires zoals een blender, Nespresso-apparaat, wijnglazen en servies van Duikelman voor vier personen. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning, beide met toegang tot het balkon. De grote slaapkamer beschikt tevens ook inbouwkasten met licht. Daar is ook de entree naar de badkamer met donkergroen tegelwerk. Er is een aparte ruimte voor een wasmachine en droger, deze worden ook meegeleverd.

Omgeving & hotspots
Duivelseiland en de Pijp hebben een kosmopolitische uitstraling met een mix van culturen, wat bijdraagt aan de diversiteit en levendigheid van de buurt. Het is een geliefde plek voor zowel bewoners als bezoekers. Tips van een buurtbewoner: We starten de dag met brunch bij Little Collins, een trendy restaurant met Australische invloeden. Daarna snuffelen we rond op de Albert Cuyp waar we een haring eten en wandelen door het Sarphatipark. In de oude bioscoop, waar nu CT Coffee & Coconuts is gevestigd, stoppen we voor een koffiepauze. Dan wandelen we richting het Museumplein, voor wat culturele inspiratie. We sluiten de dag af dichtbij huis, voor de lekkerste biefstuk van de stad bij Loetje, aan het einde van onze straat.

Lees alles over Cornerstone Suites op cornerstonesuites.nl. Meld je daar aan voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over de verkoop.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Woningtypes

Cornelis Anthoniszstraat 41

 • 50 m²
Van € 680.000 tot € 750.000 vrij op naam
4 woningen beschikbaar
Woning
Status
Wonen
Kamers
Prijs
Onder optie
50 m²
3 kamers (2 slaapkamers)
€ 725.000
Beschikbaar
50 m²
3 kamers (2 slaapkamers)
€ 750.000
Onder optie
50 m²
3 kamers (2 slaapkamers)
€ 725.000
Beschikbaar
50 m²
3 kamers (2 slaapkamers)
€ 680.000
Meer weten?
Logo Broersma Wonen
Broersma Wonen
Medewerker Daniel de Bont
Over het project
 • Volledig gemeubileerde appartementen
 • Een fijne indeling
 • Smaakvol gerenoveerd
 • Geen erfpactht
 • Energiezuinig met energielabel A

Planning

Start verkoop 11 apr. 2024

Dit is de locatie

Faciliteiten
Meer weten?
Logo Broersma Wonen
Broersma Wonen
Medewerker Daniel de Bont
Over het project
 • Volledig gemeubileerde appartementen
 • Een fijne indeling
 • Smaakvol gerenoveerd
 • Geen erfpactht
 • Energiezuinig met energielabel A