Hey! Login of meld je aan

The Penthouse Bouwnummer 6

Emmalaan 4 D, 1075 AV AMSTERDAM
Beschikbaar
€ 9.000.000
 • Wonen 378 m²

 • Kamers 8 kamers (4 slaapkamers)

Kings/Lane

Kings/Lane The Penthouse 6 | Emmalaan 4D

De hoogte van de kapetage geeft het penthouse, onderdeel van het Project Kings/Lane, veel sfeer en een rijk gevoel van ruimte.

Kings/Lane: Hoogwaardige transformatie van een stadsvilla uit 1913
In het meest groene deel van Oud-Zuid, aan de rand van het Vondelpark, in een van Amsterdams mooiste buurten verrijst Kings/Lane Residentials. Deze stadsvilla uit 1913 krijgt na de transformatie meer dan haar oorspronkelijke allure. Ze omvat straks zes ruime en stijlvolle appartementen van circa 277 m2 tot 387 m2. Bijna alle appartementen zijn bereikbaar met een lift en hebben een buitenruimte op het westen.

** For English see below**

De indeling
Het penthouse, op de vierde en vijfde etage, heeft een uitgebalanceerd ontwerp met een grote en hoge woonkamer en eetkamer. Framework ontwierp vier slaapkamers met eigen badkamers en veel kastruimte. Op de vijfde etage is een entresol van circa 43 m2 met toegang tot een heerlijke dakpatio. De patio biedt veel privacy door de verhoogde dakrand. In een gedeelte van de woon- en eetkamer is de nok zichtbaar met een hoogte van circa 5.40 meter. Onder de entresol is ruimte voor een sfeervolle zithoek bij de haard. Kings/Lane biedt de vrijheid om een woning te creëren die perfect aansluit op uw wensen. Het is mogelijk om een geheel eigen indelingsontwerp te laten realiseren.

- Vierde en vijfde etage
- Woonoppervlakte ca. 387 m²
- Dakpatio ca. 34 m²
- Berging ca. 16 m²

Comfortabel en energiezuinig
Het gebouw voldoet straks aan de moderne eisen van comfort en energiezuinigheid. Dit is terug te zien in het gebruik van HR++ glas, van binnenuit geïsoleerde extra dikke wanden en het geïsoleerde dak. Bovendien beschikt elke woning over een eigen warmtepomp, die is aangesloten op een gezamenlijke bron in de bodem. De appartementen in Kings/Lane krijgen een energielabel A+++. Er is veel aandacht besteed aan een comfortabel binnenklimaat in de woningen. In de winter is het aangenaam warm in huis met vloerverwarming en voor de sfeer een gashaard. En in de zomer blijft het koel dankzij een uitgekiend koelsysteem met vloerkoeling aangevuld met fan coil units.

Design your own of turn-key
Kings/Lane biedt de vrijheid een woning te creëren die perfect aansluit op uw wensen. Het is mogelijk een geheel eigen indelingsontwerp te laten realiseren, al dan niet met uw eigen architect. Voor wie juist het gemak zoekt van een turn-key concept: de interieur architecten van Framework ontwierpen voor elk van woningen een doordachte plattegrond en een high-end ontwerp voor de complete afbouw, met een ‘custom made’ keuken, stijlvol sanitair, vloerafwerking en een gashaard.

- Prijs inclusief afbouw op basis van ontwerp Framework:9.000.000 EUR
- Prijs ruwbouw (Design your own): 7.635.000 EUR
- Over een deel van de koopsom wordt overdrachtsbelasting geheven.

Residentieel wonen aan de entree van het Vondelpark in het hart van Oud-Zuid
Kings/Lane ligt middenin het Willemspark, tussen het Vondelpark en de Koninginneweg. Het Willemspark heeft groene lanen en Kings/Lane is omgeven door karakteristieke villa’s uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Een unieke locatie op de hoek van de Koningslaan en de Emmalaan. Vanuit Kings/Lane is er een prachtig dynamisch uitzicht op de entree van het Vondelpark.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Kenmerken

Overdracht
 • Prijs € 9.000.000
 • Status Beschikbaar
Bouw
 • Soort appartement Appartement
 • Soort bouw Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2024
Meer weten?
Logo Broersma Wonen
Broersma Wonen
Medewerker Nanneke Koopman
Medewerker Kees Kemp
Over het project
 • Hoogwaardige transformatie van een stadsvilla uit 1913
 • Turn-key met design van Framework of Design your own: indelingsontwerp met architect naar keuze
 • Comfortabel en energiezuinig: energielabel A+++

Dit is de locatie

Faciliteiten
Meer weten?
Logo Broersma Wonen
Broersma Wonen
Medewerker Nanneke Koopman
Medewerker Kees Kemp
Over het project
 • Hoogwaardige transformatie van een stadsvilla uit 1913
 • Turn-key met design van Framework of Design your own: indelingsontwerp met architect naar keuze
 • Comfortabel en energiezuinig: energielabel A+++