Hey! Login of meld je aan
Enschede
Toekomstig

Eschmarkerveld

Prijs nog niet bekend

Eschmarkerveld | Enschede

ESCHMARKERVELD IN ENSCHEDE
Eschmarkerveld wordt een nieuwe woonwijk tussen Enschede en Glanerbrug, in een mooie omgeving met veel natuur en water. De wijk ligt dichtbij het buitengebied en heeft een eigen treinstation. Toch is het maar 3,5 kilometer naar de binnenstad en 2,5 kilometer tot de grens met Duitsland.

Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt in Eschmarkerveld. Er komen woningen voor kopers en huurders, jongeren en ouderen, gezinnen en alleenstaanden en mensen met een zorgvraag. Er komen vooral laagbouwwoningen, maar ook appartementen. Er zijn kavels te koop voor 2-onder-1-kap-woningen en vrijstaande huizen. En er komen rijtjeshuizen en 2-onder-1-kap-woningen in de sociale- en middenhuur. Natuurlijk worden er ook koopwoningen gebouwd, van een rijtjeshuis tot vrijstaande woning. Ook biedt de gemeente ruimte voor een aantal bijzondere woningen zoals ecowoningen, zorgwoningen en een seniorenhof. Kortom: het wordt een diverse en gemengde wijk.

BLIJF OP DE HOOGTE
Schrijf je alvast in als belangstellende. Zodra er meer informatie bekend is kunnen wij je op de hoogte houden middels onze nieuwsbrief.

Bron: Gemeente Enschede (https://www.enschede.nl/eschmarkerveld-nieuwe-woonwijk)
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Media

Dit is de locatie

Faciliteiten