Hey! Login of meld je aan
Heerhugowaard
In verkoop

Korenbloemstraat - VERKOOP GESTART

€ 299.000 tot € 635.000

  • Wonen 109 - 170 m²

Korenbloemstraat - VERKOOP GESTART | Heerhugowaard

De verkoop is inmiddels in volle gang en er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

De Draai in Heerhugowaard
Binnen de nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard komt een nieuwe woonwijk: De Korenbloemstraat.

De Korenbloemstraat bestaat uit de nieuwbouw van 38 eengezinswoningen, waarvan 32 koopwoningen, in een stijlvolle Noord-Hollandse architectuurstijl. Goed bereikbaar, gelegen aan het Oosterpark en alle voorzieningen van Heerhugowaard binnen handbereik.

Wonen in landelijke sfeer op een geliefde plek.
De wijk is gelegen aan de aantrekkelijke groene zone het Oosterpark en biedt een gevarieerd woningaanbod: ruime eengezinswoningen, luxe 2 kappers en levensloopbestendige woningen. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld.

Vanuit de nieuwe woonwijk kunt u genieten van de weidse uitzichten over de Noord-Hollandse polder. U wandelt vanuit huis of fietst zo het polderlandschap in.

In De Korenbloemstraat woont u in een landelijke en dorpse omgeving, maar met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Daar wilt u natuurlijk wonen!

DISTEL | HOEK- EN TUSSENWONING
Blok 2
Bouwnummers hoekwoningen 6 en 11
Bouwnummers tussenwoningen 7, 8 en 10

(Bouwnummer 9 is niet te koop, dit is een sociale huurwoning).

Er komen 5 betaalbare Distel-woningen in Heerhugowaard. Deze woningen worden uitgerust met een sfeervolle donkerbruine dakpan. Of u nou voor een hoek- of een tussenwoning kiest; alle woningen hebben volop ruimte met een woonoppervlak van ca. 109 m2. Bouwnummer 6 is voorzien van een fraai bloemkozijn aan de zijgevel.

De kavels variëren van ca. 91 m2 tot ca. 102 m2. De achtertuin is gelegen op het westen. In de achtertuin bevindt zich ook een berging, handig voor het opbergen van fietsen of tuingereedschap.

U hoeft zich geen zorgen te maken over veel verkeer of parkeerdruk in de wijk. Door middel van parkeerkoffers wordt er uit het zicht geparkeerd, maar is de auto toch goed bereikbaar. Hierdoor is er meer ruimte voor groen in de straat.

ORCHIDEE | HOEK- EN TUSSENWONING
Blok 3
Bouwnummer hoekwoning (incl. garage): 12
Bouwnummer hoekwoning: 15
Bouwnummers tussenwoningen: 13 en 14

In de Korenbloemstraat komen vier woningen van het type Orchidee. Deze woningen hebben een riante breedte van 6,3 meter en een woonoppervlak van ca. 163 m2. De kaveloppervlakten variëren van ca. 131 m2 tot 215 m2. De achtertuin heeft een diepte vanaf ca. 6,8 meter, ligt op het westen en is voorzien van een berging.

In blok 3 is alleen de hoekwoning met bouwnummer 12 voorzien van een garage, een parkeerplaats op eigen terrein en een ruimere achtertuin. Bouwnummer 15 is voorzien van accent op de zijgevel middels een bloemkozijn.

Welke woning u ook kiest, deze perfecte eengezinswoningen stellen niet teleur. Vindt u de Orchidee ook een goed idee?

GOUDSBLOEM | HOEK- EN TUSSENWONINGEN
Blok 4
Bouwnummers Hoekwoningen: 16 en 19
Bouwnummers Tussenwoningen: 17 en 18

In deze comfortwoningen is het rustgevend wonen tussen het groen. Alle Goudsbloem woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 142 m2.

De 4 sfeervolle woningen worden gekenmerkt door de breedte van maar liefst 7,2 meter. Het voordeel van die breedte is dat de woningen uitgevoerd worden als een zogenaamde comfortwoning: dat wil zeggen een ‘levensloopbestendige’ woning met standaard een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Maar dat hoeft uiteraard niet: er is bij dit woningtype namelijk een legio aan indelingsvarianten mogelijk. Wilt u een extra grote woonkamer op de begane grond en de badkamer naar de verdieping? Geen probleem, want ook dat is mogelijk!

De Goudsbloem dankt zijn naam aan al deze gouden features.

LOTUS | TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING
Blok 5: Bouwnummers 20 en 21
Blok 6: Bouwnummers 22 en 23
Blok 9: Bouwnummers 28 en 29

Er komt een zestal luxueuze twee-onder-een-kapwoningen. Het woningtype Lotus heeft een riante breedte van 6,3 meter met een woonoppervlakte van ca. 163 m2. De kaveloppervlakten zijn uiteenlopend van ca. 269 m2 tot 417 m2.

De Lotussen hebben een zijentree en zijn standaard voorzien van een garage, daarnaast beschikken de woningen over parkeren op eigen terrein. Alle bouwnummers hebben standaard een dakkapel inbegrepen.

Verder kunt u eindeloos genieten van een schitterende achtertuin aan het water met een minimale diepte vanaf ca. 9,6 meter.

LOTUS TUIT | TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING
Blok 8
Bouwnummers 26 en 27

Er komen twee speciale tuitgevel uitvoeringen van de Lotus, genaamd Lotus – Tuit. Deze twee-onder-een-kapwoningen hebben dezelfde riante breedte van 6,3 meter, maar hebben een groter woonoppervlak van ca. 170 m2. De kaveloppervlakten zijn ca. 298 m2 en 393 m2.

De Lotus - Tuit hebben een zijentree en zijn standaard voorzien van een garage, daarnaast beschikken de woningen over twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Verder kunt u eindeloos genieten van een schitterende achtertuin aan het water met een diepte van ca. 10,8 meter.

LELIE | TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING
Blok 7
Bouwnummers: 24 en 25

Blok 10
Bouwnummers: 30 en 31

Blok 11
Bouwnummers: 32 en 33

De Korenbloemstraat biedt ruimte aan zes prachtige Lelie woningen. De landelijke twee-onder-een-kapwoningen zijn allen voorzien van een zijentree, een dakkapel, een garage en parkeren op eigen terrein.

De woningen hebben een comfortabele breedte van 5,7 meter met een woonoppervlak van ca. 147 m2. Kaveloppervlakten variëren van ca. 210 m2 tot ca. 262 m2.

Blokken 7 en 10 beschikken over een schitterende tuin aan het water gelegen op het zuiden/zuidoosten en hebben een diepte vanaf respectievelijk ca. 8,2 meter en ca. 10,5 meter.

Blok 11 heeft een riante tuin op het oosten met een diepte van ca. 8 meter.

NARCIS | HOEKWONING
Blok 12
Bouwnummers: 34 en 38

De twee hoekwoningen in blok 12 zijn ruim ingedeeld met een beukmaat van 6,3 meter en een aangebouwde garage. Deze ruimtelijkheid is ook terug te zien in de woonoppervlakte van ca. 145 m2 en perceeloppervlakte van ca. 227 m2. Daarnaast beschikt de Narcis over parkeren op eigen terrein.

De woningen beschikken over een mooie achtertuin met een diepte van ca. 12,4 meter en zijn georiënteerd op het zuidoosten. Hierdoor kunt u de gehele dag door van de invallende zonneschijn genieten! Aan de voorzijde van de Narcis geniet u van een groene en autoluwe zone, wat deze straat een zeer rustig en kindvriendelijk karakter geeft.

TULP | TUSSENWONING
Blok 12
Bouwnummers: 35, 36 en 37

Deze oer-Hollandse Tulp woningen zijn zeer effectief in hun ruimtegebruik. Deze klassieke tussenwoningen hebben een breedte van 5,1 meter en een woonoppervlakte van ca. 116 m2. Het totale perceeloppervlak is ca. 127 m2.

De woningen in blok 12 liggen met de voortuin aan een rustig en groen hof, wat het een geschikte straat maakt voor buitenspelende kinderen. Aan de achterzijde van de Tulp woningen beschikt u over meer privacy. De achtertuinen hebben een riante diepte van ca. 12,4 meter en zijn gelegen op het zuidoosten. Iedere achtertuin beschikt over een eigen berging, wel zo handig voor het stallen van de fietsen en tuinspullen.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Meer weten?
Logo KRK Makelaars
KRK Makelaars

Dit is de locatie

Faciliteiten
Meer weten?
Logo KRK Makelaars
KRK Makelaars