Hey! Login of meld je aan
Innovatie

De missie en visie

07 Mar 2024, leesduur: 3 minuten

Missie

Compleet aanbod- en informatieplatform voor mensen op zoek naar nieuwbouw

Via het platform nieuwwonennederland.nl willen wij mensen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning ondersteuning bieden bij het vinden en kopen van hun nieuw te bouwen huis. Een huis dat volledig voldoet aan hun woonwensen op het gebied van locatie, oppervlakte, indeling en duurzaamheid. Een huis dat onderdeel is van een nieuwbouwplan dat zowel qua uitstraling als voorzieningen naadloos past in de omgeving waar het gebouwd wordt. 

Nieuwwonennederland.nl biedt deze mensen een uitgebreid overzicht van projecten in ontwikkeling in hun regio en daarbuiten, en informeert hen over toekomstige projecten die aansluiten op hun wensen. Daarnaast worden zij op de hoogte gebracht van alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Bij projecten die hun interesse hebben gewekt, staan nieuwbouwmakelaars voor hen klaar om hen persoonlijk te begeleiden.  

Nieuwbouwmakelaar als schakel tussen woningzoeker en projectontwikkelaar voor nieuwbouwplannen die aansluiten op de vraag van de toekomst

De nieuwbouwmakelaar van Nieuw Wonen Nederland wil de schakel zijn tussen de nieuwbouwwoningzoeker en de projectontwikkelaar. De nieuwbouwmakelaar heeft diepgaande kennis van de regionale cultuur en kent de woonbehoefte van de woningzoekers. Met deze kennis is de nieuwbouwmakelaar de aangewezen adviseur voor projectontwikkelaars en overheid om nieuwbouwplannen te ontwikkelen die aansluiten op de vraag binnen de regionale cultuur. Nieuw Wonen Nederland biedt ontwikkelaars de gelegenheid via de nieuwbouwmakelaar en het platform hun plannen te presenteren aan de juiste doelgroep. 

Visie 

Een van de pijlers om het woningtekort op te lossen is nieuwbouwwoningen te bouwen die perfect aansluiten op de wensen van woningzoekers. Dit draagt bij aan een gezonde doorstroming in de woningmarkt. Nieuwbouwmakelaars zijn een onmisbare schakel in dit proces, omdat wij precies weten aan welke vereisten projecten moeten voldoen om exact in te spelen op de vraag, nu en in de toekomst. Door de juiste projecten te ontwikkelen voor de juiste doelgroepen, verkopen nieuwbouwprojecten snel en efficiënt, worden faalkosten gereduceerd en krijgt de doorstroming in de woningmarkt weer een kans. Samen werken we aan een stabiele woningmarkt. 

Jouw nieuwbouwthuis staat op Nieuw Wonen Nederland

Op dit platform vind je een uitgebreid overzicht van nieuwbouwprojecten die nu te koop of te huur zijn, én van projecten die in de toekomst worden gebouwd in de regio waar je wilt wonen. Aan de hand van de filters, selecteer je de woningen die aansluiten bij je woonwensen. Nog makkelijker is het om een woonaccount aan te maken, waarin je je woonwensen en voorkeuren aangeeft. Dan houden wij je per e-mail op de hoogte van de projecten die bij je passen. Tegelijkertijd kunnen wij met deze informatie ontwikkelaars en overheid informeren over de behoefte van woningzoekers, zodat precies die nieuwbouwprojecten worden ontwikkeld, waar jij behoefte aan hebt.

Laat je informeren

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een spannend proces, grote kans dat je niet exact weet wat er allemaal bij komt kijken. Op dit platform vind je alvast veel informatie. Daarnaast helpen de nieuwbouwmakelaars die vermeld staan bij de projecten van je keuze je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met hen op.

 

Auteur Nieuw Wonen Nederland
Over dit artikel
Auteur Nieuw Wonen Nederland