Hey! Login of meld je aan
Innovatie

De Juffer: inloopevent 29 juni a.s. van 11.00 tot 13.00 uur op de bouwplaats!

20 Jun 2024, leesduur:

Je bent van harte uitgenodigd voor een inloopevent op zaterdag 29 juni a.s. van 11.00 tot 13.00 uur op de bouwplaats van de Juffer.

Ontdek het Terrasappartement XL van de Juffer en ervaar het ultieme luxe leven. Met een adembenemend uitzicht op de prachtige Plas van Van Buijsen en de weelderige groene omgeving vanuit jouw eigen woonkamer, biedt dit ruime appartement van ca. 149 m2 de perfecte thuisbasis voor wie op zoek is naar ruimte en comfort.

De woonkamer, voorzien van verdiepingshoge grote raampartijen, zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een spectaculair uitzicht. Met twee slaapkamers, een luxe badkamer met bad en separaat toilet, en een groot terras over de gehele breedte van het appartement, biedt het Terrasappartement XL alles wat je nodig hebt om optimaal te ontspannen en te genieten.

Het grootste pluspunt van dit appartement is het enorme terras van ca. 46 m2, dat zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De moderne en stijlvolle uitstraling wordt versterkt door de hoogwaardige afwerking met onder andere houten binnenkozijnen, gestucte plafonds, akoestische dekvloeren, en hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair en MOSA wand- en vloertegelwerk.

Een uniek kenmerk van de Terrasappartementen is de kolomstructuur, die flexibele indelingen mogelijk maakt en ultieme vrijheid biedt in de inrichting. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van 4 fietsparkeerplekken, deels met elektrische aansluiting voor het opladen van de fietsaccu, en een riante inpandige berging met technische installaties.

Dit Terrasappartement XL biedt:

* een woonoppervlakte van ca. 150 m² * grote living met royale leefkeuken voor comfortabel samen zijn en koken in stijl * riante buitenruimte van 46 m² met prachtig uitzicht op de Plas van Van Buijsen en groen landschap, perfect voor ontspanning en buitenleven * twee ruime slaapkamers, flexibel aan te passen naar persoonlijke voorkeur en behoeften * luxe uitgeruste keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur voor een culinaire ervaring thuis * compleet ingerichte badkamer en separaat toiletruimte met Villeroy & Boch sanitair en stijlvolle MOSA tegelwerk * hoogwaardige afwerking met houten binnenkozijnen, gestucte plafonds en akoestische dekvloeren voor een verfijnde ambiance * ruime inpandige berging van ca. 7 m² voor extra opslagruimte en organisatiegemak * vloerverwarming en -koeling in alle verblijfsruimten voor optimaal comfort het hele jaar door* duurzaamheid op hoog niveau, voldoet aan de nieuwste BENG-eisen met zonnepanelen, warmtepomp, triple beglazing en meer * 4 fietsparkeerplekken per appartement, inclusief 1 op de begane grond en 3 in de half verdiepte stallingsgarage * oplaadpunten voor elektrische fietsen voor gemakkelijke acculading en milieuvriendelijk vervoer * 2 privé parkeerplaatsen in de eigen half verdiepte stallingsgarage, met voorbereiding voor elektrisch oplaadpunt (parkeerplaats niet inbegrepen in de v.o.n.-prijs).

Hoewel onze brochure, magazine en verkoopinformatie een uitstekend beeld geven van de appartementen, gaat er niets boven een persoonlijke kennismaking!

Beleef de Juffer: stap in de schoenen van de visionairs die de Juffer tot leven brengen. Maak een onvergetelijke wandeling over onze bruisende bouwlocatie en ontdek het meest opwindende nieuwbouwproject van het moment. Ontdek het verhaal achter de Juffer en de adembenemende omgeving die deze locatie te bieden heeft.

Auteur Frisia Makelaars