Hey! Login of meld je aan
Innovatie

Jorienke, Marvin en hun gezin vonden hun droomhuis

10 Jan 2024, leesduur: 2 minuten

Jorienke & Marvin en kleine Evi zijn de trotse toekomstige bewoners van een nieuwbouwwoning. 

Zij hebben gekozen voor een fijne tussenwoning op een vertrouwde plek. Het stel is geboren en getogen in de directe omgeving, Jorienke in Waarder en Marvin in het naastgelegen Oudewater. Daarnaast is de eigen zaak, een kaashandel, gevestigd bij de woning van de ouders van Jorienke, ook in Waarder. Ze staan dagelijks op de markt in de omliggende steden en genieten dan ook echt van de rust van de woonomgeving. Nu nog in Driebruggen en straks weer in Waarder.

 

‘Het dorpse karakter, de gemoedelijke sfeer en de familie en het eigen bedrijf op korte afstand geven ons echt het gevoel weer thuis te komen’ vertelt Jorienke. ‘Natuurlijk zijn er geen uitgaansgelegenheden maar alles wat je echt nodig hebt is aanwezig in Waarder, zoals kinderopvang, een fijne school en de Plus supermarkt. Voor overige zaken gaan wij gewoon even naar het nabijgelegen Woerden of Oudewater, de aansluiting is natuurlijk perfect, je zit overal zo. Daarnaast is de omgeving hier prachtig, je kunt heerlijk fietsen in de natuur en als je naar de stad wilt zit je ook zo in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Alles is dichtbij.’

 

‘Wij gingen echt ook voor een duurzame woning’, schetst Marvin, ‘deze kans in ons eigen Waarder konden we dan ook niet laten lopen. Een royale nieuwe woning met alle ruimte voor ons gezin én een thuiskantoor. Alle kansen om de woning nu echt helemaal naar onze zin te maken met een mooie  keuken, een fraaie inrichting en een veilige tuin voor Evi. En daarnaast de meest duurzame woning die je op dit moment kunt krijgen (energieneutraal), wij zijn voorbereid op de toekomst en kunnen niet wachten om onze nieuwe woning te betrekken!

Auteur Nieuw Wonen Nederland
Over dit artikel
Auteur Nieuw Wonen Nederland