Lelieveld Makelaardij en Klijsen Makelaars & Taxateurs bundelen nieuwbouwaanbod op NieuwWonen Natuurlijk Brabant

19 oktober 2020

Op 13 oktober is het platform NieuwWonen Natuurlijk Brabant live gegaan. Dit online platform -  waarop nieuwbouwprojecten overzichtelijk gepresenteerd worden -  is gelanceerd door Lelieveld Makelaardij en Klijsen Makelaars & Taxateurs. 

Met de komst van NieuwWonen Natuurlijk Brabant wordt het landelijk netwerk van nieuwbouwplatformen steeds completer.

Robin Scholten van Lelieveld Makelaars: “Het platform draagt bij aan transparantie en gemak voor de consument en een verdere professionalisering van ons makelaarsvak. Nieuwbouw is echt anders dan bestaande bouw en dat vraagt om passende tools en werkmethoden”. 

“Het mes snijdt aan twee kanten”, licht Ard Klijsen van Klijsen Makelaars & Taxateurs toe. “Enerzijds worden consumenten op zoek naar een nieuwbouwwoning periodiek geïnformeerd en zodoende voorzien van een goed overzicht van de beschikbare en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio’s Tilburg en Breda. Anderzijds wordt het aankoopproces voor de consument en het contact met de makelaar makkelijker gemaakt, en informeren wij onze opdrachtgevers realtime over de stand van zaken.”

De NVM Nieuwbouwspecialisten staan in contact met ruim 100.000 nieuwsbriefabonnees en woningzoekenden. De informatie die tussen hen wordt uitgewisseld, levert een schat van informatie op over de hedendaagse woonbehoefte. Zo worden nieuwbouwplannen reeds in vroegtijdig stadium afgestemd op de behoefte van de consument en kan met recht vraaggericht gebouwd worden. Harmen van Dam, directeur van Nieuw Wonen Nederland, benadrukt: ‘Een passende woning hoeft niet duurder te zijn, maar vergroot wel het woonplezier van de consument en zorgt voor een meer duurzame woningmarkt’.