Hey! Login of meld je aan
Zaandam
Toekomstig

De Paltrok

Prijs nog niet bekend

  • Wonen 32 - 131 m²

De Paltrok | Zaandam

HEERLIJK WONEN IN DE PALTROK

Altijd al willen wonen op een steenworp afstand van Amsterdam? Waarbij je binnen een kwartier op Amsterdam-Centraal kunt staan? Je onderdompelen in de dynamische energie van Zaandam, een lekker rondje joggen in het park: op deze plek ervaar je de heerlijke vibe van stads wonen, zonder concessies te doen aan rust en comfort. Welkom in De Paltrok, waar het verleden leeft in de architectuur en een bruisende toekomst op je wacht!


WONEN IN HET VROEGERE MOLENLANDSCHAP VAN ZAANDAM

Het voormalige bedrijventerrein Holleman-Schoen in Zaandam – waar vroeger molens stonden – ondergaat een flinke make-over: het wordt omgetoverd tot een multifunctionele hub waar wonen de hoofdrol speelt. Vanaf half mei 2024 worden op de voormalige locatie Schoen al 106 huurappartementen gebouwd voor woningcorporatie Rochdale.

Op de locatie Holleman starten we in 2025 met de bouw van De Paltrok Blok H (82 koopappartementen), De Paltrok Blok E (15 koopappartementen) en De Paltrok Blok F (35 koopappartementen). De verkoop van de appartementen begint met Blok H. Daarna is het de beurt aan Blok E en Blok F. Ook komt er een mooie commerciële ruimte, voor kantoren, praktijken en/of andere toepassingen in de dienstverlenende sector.

Zie je jezelf al genieten van een schitterend uitzicht vanuit je eigen appartement? In het imposante De Paltrok Blok H komen in totaal 82 woningen in elf verschillende typen. Voor elk wat wils! Naast 2- en 3-kamerappartementen realiseren we in Blok H drie ruime penthouses, met elk drie slaapkamers.

De woningen met een oppervlak boven de 50 m2 hebben elk een eigen loggia, balkon of dakterras. Kies je voor een kleiner appartement in de toren? Op de inpandige parkeervoorziening tussen Blok H, Blok E en Blok F komt een prachtige binnentuin, waar je volop kunt genieten met een drankje of een goed boek.

Alle 82 appartementen in Blok H zijn gelijkvloers, en uiteraard voldoen ze aan de nieuwste normen als het gaat om duurzaamheid en comfortabel wonen. Een fietsenstalling? Check! Ook het bijkopen van een eigen parkeerplek voor je auto behoort tot de mogelijkhede
Lees meer Lees Minder

Media

Meer weten?
Hoorn Makelaarsgroep

Planning

Start verkoop 1 nov. 2024

Dit is de locatie

Faciliteiten